arnau Witam Zastanawiam się nad zakupem jednego z tych dwóch telefonów, honor 8 ma lepsze wyposażenie ale za to jest cały ze szkła, jakoś nie jestem przekonany do plecków ze szkła. Huawei Nova znów ma super wygląd i wyposażenie nie najgorsze i ma aluminiowy ty. Telefonu głównie używam do dzwonienia,internetu i czasem jakie fotki, dlatego mam pytanie czy Honor 8 jest dużo lepszy od Huawei Nova w codziennym użytkowaniu?
[usunięty] W cenie Honora 8 kupisz też Huaweia P9, który jest z metalu jak nie chcesz szklanego. Ten Huawei Nova wydaje się całkiem fajny, ale cena sklepowa to nieporozumienie. Chyba, że interesują Cię z przedłużenia umowy, wtedy parę stów taniej można dorwać (na allegro w okolicach 1200 za nówkę widziałem kilka dni temu).
penguino Dokładnie, szkło z tyłu się szybko rysuje. Dlatego drogi @arnau lepszą alternatywą będzie Huawei P9 który kosztuje praktycznie tyle samo, ma te same bebechy i jest wykonany z metalu. [usunięty] Chyba, że interesują Cię z przedłużenia umowy, wtedy parę stów taniej można dorwać (na allegro w okolicach 1200 za nówkę widziałem kilka dni temu). Za 1200 to jest Xperia x, która jest lepszą alternatywą.
Bazini Wystarczy na honora 8 założyć nillkin ultra slim nature i mozna cieszyc sie wspanialym wygladem bez rys i slizgania sie. Pod każdym względem honor miazdzy nova. To sa telefony z innych półek cenowychWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
daniel23584 Honor 8, szczególnie w kolorze niebieskim pieknie się prezentuje. Szkoda tylko że szkło z tyłu jest kiepskiej jakości
zdzich44 penguino Dokładnie, szkło z tyłu się szybko rysuje.@arnau A jerryrigeverything jak męczy Honora to kolega widział? 🙂
penguino To urządzenie z niższej półki niż Honor 8/Huawei P9. A za 1200zł z Allegro można kupić Xperię X która wg mnie byłaby lepszym wyborem. dodana zawartość zdzich44 A jerryrigeverything jak męczy Honora to kolega widział? 🙂 Widział jak to wygląda u ludzi. Rysuje się zdecydowanie zbyt szybko.
arnau Nikt nie wspomina o huawei nova czyli nie warto go brac pod uwage? Mozna juz go wyciagnac nowego za 1200 na allegro i podobno dobra bateria w nim jest