freezzz Witam Mam pytanie odnośnie mojego s4 Mianowicie nie wiem dlaczego ale schodzi mi lakier spod szybki. Czy takie coś mogę oddać na gwarancję i czy będzie uznana, telefon nie był ani zalany ani nic wiec nie mam pojęcia dlaczego w takim miejscu może lakier zejść..W załączniku daję zdjęcie gdzie dokładnie
Karls Mam coś podobnego tylko po prawej a nie po lewej 😉. Powstało wskutek uderzenia, jak telefon wypadł mi z ręki i poleciał na asfalt. Na pocieszenie powiem Ci, że nie rozszerza się, a powstało już jakiś czas temu. Nie ma wpływu ani na ekran ani na przyciski. Myślę, że na gwarancji też mogą uznać to za uszkodzenie mechaniczne.
sandrix77 Moim zdaniem jak najbardziej powinno to podlegać gwarancji. Tak samo jak np. odklejającasię szybka od wyświetlacza.
mikos99 @freezzz, miałem problem wyglądający bardzo podobnie do Twojego. Wysłałem telefon do CCS i niestety nie zostało to naprawione w ramach gwarancji (opisywałem to w https://forum.android.com.pl/topic/302015-odmowa-naprway-gwarancyjnej-przez-ccs/ ). Wysyłasz do CCS czy Regenersis? Jak dostaniesz telefon to napisz czy Tobie to uznali.