łysyxmv6 Witam. Od samego początku użytkowania telefonu mam takie dziwne zjawiska w trakcie rozmowy,są to trzaski przechodzące w szum. Występują nie zawsze ale są,pisałem do serwisu i coś im wiadomo na ten temat bo nie było zdziwienia jak o tym wspomniałem. Może ktoś z was spotkał się z tym zjawiskiem?
Medor Mam podobnie parokrotnie wystąpiło takie zjawisko.. Usprawnienie do tej pory miałem że zanika zasięg sieci Ale widzę że nie jestem sam.. Wysłane z mojego MHA-L29
masi0 moze to kwestia operatora? u mnie z kolei przy rozpoczeciu rozmowy slychac w glosniku szuranie twarzy o ekran - obstawiam b. czule mikrofony, byc moze to ta sama kwestia
łysyxmv6 W moim przypadku to nie operator, w Huawei P9 plus tego nie było. To bardziej trzaski które przeszkadzają w rozmowie. Poszło z Mate 9
gobi1981 A te trzaski są zawsze, nie ważne czy ty dzwonisz, czy dzwonią do Ciebie i nie ważne czy w budynku czy na dworze? Może głośnik się poluzował, miałem tak kiedyś w Samsungu, teraz w Mate 9 uważam, że dźwięk rewelacja i głośność i jakość.
łysyxmv6 Trzaski są nie zawsze. Raczej jak ja dzwonię do kogoś (nawet nie zwróciłem na to uwagi) I nie ma znaczenia czy w budynku czy na zewnątrz. Nic się nie poluzowało, bo głośnik gra świetnie. Są to trzaski a nie rzężenie głośnika.
21nikooo21 Takie objawy występują u mnie jeżeli podczas rozmowy telefon podtrzymuję małym palcem i przesuwam nim po głośniku... Sprawdź może u Ciebie też w tym tkwi problem,