WisniaxD Siema Mam zamiar kupić telefon w cenie jak w temacie, telefonu nie mam żadnego na oku, więc cała nadzieje że mi coś polecicie leży w was. A co do samego telefonu to najlepiej jakby dało się na nim pograć w bardziej wymagające gry i ekran nie był zbyt mały Jakbyście mieli jeszcze jakieś pytania to będę odpowiadał
penguino Tylko, że w tej cenie będzie wersja podstawowa importowana na własną rękę z Chin (ze wszystkimi tego skutkami).
arus082 To co polecasz z Chinczykow? Tylko Mi5 w tej cenie do gier. Kolega jeśli daje granice i oczekuje czegoś to zapewne liczy się z wysyłka z Chin.
penguino Zależy do czego i dla kogo. Jeśli ktoś jest świadomy wad i ograniczeń, i się na nie godzi to jak najbardziej.
androides @penguino Różnica w cenie między własnym importem a zakupem od dystrybutora dość mocno osładza te wady o ograniczenia.
penguino Redmi 3S ma słaby procesor/układ graficzny i przeciętny ekran. To nie jest telefon do gier. androides @penguino Różnica w cenie między własnym importem a zakupem od dystrybutora dość mocno osładza te wady o ograniczenia. Zależy dla kogo. To ma byc świadoma decyzja i tylko o to mi chodzi.
WisniaxD A co myślicie o Xiaomi redmi 3s? patrząc na to że ma 3gb ramu to myślę że będzie dobry do gier, a znalazłem w cenie 900 zł