Gwozdek Lineage jeszcze przez długi czas będzie się borykał z niestabilnością ibrakiem pewnych niezbędnych funkcji dlacodziennej wygody. Lepiej wgraj sobie B588.
Gwozdek Musisz wgrać stock recovery przez fastboot i potem instalujesz rom przez Project Menu, bądź kombinacją 3 przycisków na wyłączonym telefonie.
rafaello80 Ok P8 lite VIP the Best edition. dodana zawartość Szkoda że nie ma czegoś nowego z ksetting P8 lite VIP the Best edition.
dapik1 @rafaello80 Jak masz TWRP 3.0.2.0 cherry to spróbuj przepchnąć update przez TWRP ale plik musi być skompresowany czyli ZIP.Przed operacją zrób w TWRP backupWysłane z ALE-L21 C01B569 KangVip
rafaello80 Zainstalowałem z TWRP b588 z zip i telefon hasa tyle że nie widzi mi aplikacji które są zainstalowane. Nie robiłem wipe. I nie wiem czy wgrać trwp i wrócić do backupu czy coś kombinować. P8 lite VIP the Best edition.
dapik1 @rafaello80To ponownie uruchom TWRP. Zrób format telefonu (full wipe) łącznie z systemem i przywróć backup.Jak instalowałem soft od Y6II to mi usunęło wszystko co miałem w pamięci telefonu.Wysłane z ALE-L21 C01B569 KangVip