[usunięty] Hej, jak w temacie. Wiemy że pomału ruszyła aktualizacja, ale czy jest już gdzieś dostępny soft pod odina? Ewentualnie gdzie pojawi się jako pierwszy, gdzie zaglądać by być "na bieżąco" ?
maxprzemo @[usunięty] Myślę że pierwszy pilk pod Odina pojawi się na tej stronie https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G935F/
laki007 Już od kilku dni mam oficjalny 7.0 (DPLT), ale trzeba mieć region BTU (Wielka Brytania). Czemu nie pojawia się na sammobile.com? Zwykle aktualizacja po OTA tego samego dnia była dostępna do pobrania na stronie lub przez aplikację SamFirm.
Grzegorz_M Chyba zapomniałeś dodać że trzeba było być zarejestrowanym w programie beta i śejesz popelinę.
laki007 Byłem zarejestrowany w programie beta, ale ten zakończył się w grudniu i wróciłem do 6.0.1 XEO, a kilka dni temu do 6.0.1 BTU i od razu zaczął pobierać 7.0 (DPLT). Więc to chyba nie ma już znaczenia.
Grzegorz_M Dla tego że byłeś zarejestrowany wcześniej ja jestem na btu bez rejestracji i nic nie mam.
pxm Trochę śmieszne były te informacje, że ruszyła aktualizacja. Bo z tego co czytam to ruszyła tylko dla osób, które brały udział w testach, a nie dla "ludu".
astelix I to w dodatku nie dla wszystkich beta testerów. Tylko dla tych z odpowiednim kodem. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
sasik jak myslicie jesli mam XEU to kiedy moge distac aktualuzacje do 7?Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
kitas5 Musisz zadzwonić do wróżbity Macieja. Co da Ci opinia kogoś, że sądzi, że dnia x?Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
lukaszsas23 oj tak ogolnie pytalem bo chyba ktores csc dostaja wczesniej a ktores pozniej dlatego napisalem ze mam XEUWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
kitas5 To zależy od Szajsunga. az Xeo miało szybciej innym razem inni. Teraz jak widać beta testerzy BTU. Nie ma reguły.