Emesso22 Witam Pytanie, który telefon będzie lepszy ? Zastosowanie ogólne, aplikacje, aparat, video, słuchanie muzyki, dzwonienie i smsowanie. Szybkość działania, brak lagów, bezawaryjność. Któryś wychodzi znacznie na prowadzenie ? Czy H8 jest w czymś lepszy od G5 ?
penguino Poza aparatem - Honor. Ma mocne CPU (w gry nie grasz) i na pewno będzie bardziej bezawaryjny niż jakiekolwiek LG. G5 lubi tak: Spoiler
Emesso22 W gry sporadycznie (czasami w coś przytnę), częściej słucham muzyki już. Widziałem w komputroniku wersję g5 z października, ale już nie miałem czasu obejrzeć ekranu.
[usunięty] Twierdzę tak samo G5 ma tylko lepszy aparat i nic więcej, H8 ma lepszą nakładkę jest ładniejszy, awarii praktycznie brak, muzyka zarówna na głośnikach jak i na słuchawkach gra bdb.
Emesso22 A o co chodzi z tym, że EMUI ubija procesy aplikacji ? Po co mu te 4gb skoro uwala wszystko po jakimś czasie ?
penguino Emesso22 Czyli nie będę miał powiadomień z takich aplikacji jak snapchat, insta, messenger ? Będziesz miał. Większość. Dopóki EMUI losowo czegoś nie wyłączy. Emesso22 Dobra to jeszcze jedno pytanie,Huawei nova plus jest dużo słabszy od honora 8 ? Tak, dużo.
benjaminnataniahu odpowiedź jest prosta. Lepszym telefonem jest LG G5. Co prawda na G5 trzeba uważać bo nie wszystkie modele są bezawaryjne ale jeśli dorwiesz dobrą sztukę to jest to propozycja bardziej przyszłościowa od Honora 8.
Emesso22 Dobra, zamówiłem honora blue, jednak przeraził mnie ten ekran i problemy z płytą główną w G5 ... Dzięki za pomoc