rafaello80 Kurde nie mogę wgrać twrp bo kłopot mam z adb na Windows 10 i lipa z telefonu dał bym radę ale bez roota to lipa. Obecnie to telefon widzi apki ale w dialer wchodzę to wywala do pulpitu tak samo sms P8 lite VIP the Best edition. dodana zawartość Proszę o pomoc w tej sprawie bo nie wiem co robić P8 lite VIP the Best edition.
dapik1 @rafaello80Ostatnio przywracałem TWRP tak jak w pierwszym temacie tego poradnika Forum po zmianach, link nie działa )-i-ROOT-P8-Lite--android-6.0Co prawda poszło dopiero za trzecim podejściem.Wysłane z ALE-L21 C01B569 KangVip
rafaello80 Dapik1 dziękuję za odpowiedź i ja miałem kłopoty z sterownikami adb.Ale już sobie poradziłem i telefon z backupu do życia przywróciłem. Przy okazji nie ma problemu z sterownikami. P8 lite VIP the Best edition.
dapik1 @rafaello80Opisz w jaki sposób udało się Ci rozwiązać Twój problem , może te sugestie pomogą innym.Wysłane z ALE-L21 C01B569 KangVip
rafaello80 Mam Windows 10 i tu były problemy z sterownikami z adb i fastboot. Dlatego miałem problem z wgraniem TWRP. Zaś na telefonie powstał błąd systemu poprzez wgranie update. zip przez TWRP. Które utraciłem gdy wgrałem B588P8 lite VIP the Best edition. dodana zawartość Więc tak na tej stronie http://www.teamandroid.com/2012/07/30/how-to-set-up-adb-fastboot-with-android-sdk/3/ mam ilustrowany poradnik jak rozwiązać problem w Windows 10 ze sterownikami adb i fastboot. Myślę że nikt nie będzie miał z tym problemu bo jest wszystko pokazane mimo iż strona nie po polsku.