driftking12 Witam. Posiadam wersję a5 ze softem xeo. Czy da radę odpalić na nim wifi calling od Play i volte? Czy trzeba mieć wersję soft na play? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
jarmk W T-Mobile trzeba mieć brand. W Play z tego co piszą na forum Play także: https://forumplay.pl/showthread.php/40749-Wi-Fi-Calling?highlight=Wifi+calling
driftking12 A jak myślicie, dobry pomysł zmieniać brand na play? Czy w xeo też mają zamiar wprowadzić te funkcje? Później mogą być problemy z powrotem do xeo z tego co wiem bo może ustawić się region na itv? Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
ten_co Mi by się nawet to przydało ale mam brand na tmobile... ta usługa jest darmowa? Tylko play ma to wifi calling?
Fenek Podepnę się do tematu. Czyli nie ma możliwości korzystania z "nowości' operatorów nie posiadając ich brandu? Czy kto kwestia że sieci jakoś będą uniemożliwiać korzystanie z tego na niebrandowanych romach?
jarmk Potrzebny jest model telefonu, który obsługuje tą usługę, brandowany soft danego operatpra i włączenie tej uslugi u operatora.Tapnięte z G920F