Nadax Witam, czas kupić nowy telefon.Najbardziej zależy mi na multimediach, aparacie i przyzwoitym czasiepracy na baterii. "Chińczyki" raczej odpadają. Chciałbym żeby telefon posłużył mi ok~2 lat więc dobrze by było, żeby chodził płynnie. Cena jaką chce przeznaczyć to 1500zł. jeślitrzeba by było dopłacic kilka stówek ibyłobyto faktycznie opłacalne to jak najbardziej proszę też o takie propozycje.
arus082 Samsung Galaxy S6, świetny aparat, jakość dźwięku, jednak czas na baterii słaby 3,5h max także musiałbyś się zaopatrzyć w Powerbank. Jest jeszcze Moto X Style, przyzwoity czas pracy na baterii, dobry aparat I jakość dźwięku.
penguino arus082 przyzwoity czas pracy na baterii Raczej mocno przeciętny. [usunięty] Ja z czystym sumieniem polecam LG V10! Telefon niemalże idealny. Duży ekran, 4Gb ramu, czegóż chcieć więcej! Czego? Normalnych rozmiarów, dobrej kalibracji ekranu, żeby bateria trzymała dłużej niż w S6. KrzysztofNowak Z dobrym aparatem celował bym wLG G4 -Bardzo dobry ekray, świetny aparat, funkcjonalny i szybko działający soft, wydajny układ, który nie przegrzewa się Ekran jest źle skalibrowany (bardzo zaniebieszczony), prądożerny i ma problemy jakościowe. Podobnie jak cały telefon G4 to awaryjny model. Procesor jest przeciętny, nagrzewa się sam w sobie tylko obudowa nie dopuszcza tego ciepła do użytkownika. Płynność działania trochę cierpi wraz z upływem czasu.
[usunięty] Ja z czystym sumieniem polecam LG V10! Telefon niemalże idealny. Duży ekran, 4Gb ramu, czegóż chcieć więcej!
vince.vega Jeśli stawiasz na dobre zdjęcia to bierz Samsunga S7 albo LG G4 . Osobiście polecę ci Leeco Le Pro 3 , wierz mi nie zawiedziesz się..
KrzysztofNowak Z dobrym aparatem celował bym wLG G4 -Bardzo dobry ekray, świetny aparat, funkcjonalny i szybko działający soft, wydajny układ, który nie przegrzewa się http://www.x-kom.pl/p/260241-smartfon-telefon-lenovo-moto-x-style-32gb-czarny.html TaniejLenovo Moto X Style-jasny ekran z wysokiej jakości matrycą LCD-IPS,świetna jakość wykonania i spasowania,solidna, dobrze leżąca w dłoni bryła,rewelacyjny aparat fotograficzny,bardzo szybkie ładowanie. http://www.x-kom.pl/p/260241-smartfon-telefon-lenovo-moto-x-style-32gb-czarny.html