A3 nie jest wydajniejszy, GPU ma niskie taktowanie i mimo rozdzielczości HD A3 jest wolniejszy niż konkurencja mająca Snapdragona 625 i ekran FullHD (porównaj wyniki onscreen w recenzji na GSMArena.
Mimo wyższej rozdzielczości A5 2017 jest wyraźnie lepszy od A3 jeśli chodzi o wydajność graficzną:
Spoiler
Spoiler
Remmmm
Niema OIS z tego co wiem a5 2017teżnie będzie miał tej funkcji chociaż wersja 2016 ja miała. Jak dla mnie zdjęciaw dobrym oświetleniu są całkiem ładne. Co do GPUi CPU powiedźpo co lepsze?
A5 będzie miał szybszy autofocus, pod tym względem A3 również kuleje i testującym sporo zdjęć wychodziło rozmazanych.
Po co lepsze CPU i GPU? Żeby dłużej wytrzymał bez zamulania? Żeby mimo rozdzielczości HD nie trzeba było grać na niskich detalach? Za 1400zł można już co nieco wymagać.
S5Fan
Niema OIS z tego co wiem a5 2017teżnie będzie miał tej funkcji chociaż wersja 2016 ja miała. Jak dla mnie zdjęciaw dobrym oświetleniu są całkiem ładne. Co do GPUi CPU powiedźpo co lepsze?
Bardzo podobne CPU, ale zupełnie inne GPU . Całość wykonana w dwukrotnie niższym procesie produkcyjnym.