SKCza Cześć, który z tych dwóch telefonów wybrać? Chyba, że macie jakieś inne propozycje do 1300/1400 zł. Chodzi mi o płynne działanie, baterię pozwalającą na jeden dzień pracy. Xiaomi boję się bo słyszałem, że są awaryjne. Pozdrawiam
SKCza Chcę żeby bateria wytrzymała jeden dzień intensywnej pracy, żeby telefon się nie zacinał, robił dobre zdjęcia. Tylko na tym mi zależy
seba112 Bateria na Motce to ok. 2,5-3h SoT przy LTE/WiFi i na samym WiFI ok. 4-4,5h. Nie ma co się przejmować baterią, gdyż ładowarka naprawdę szybko ładuje. Generalnie dość fajny telefon, małe ramki, ekran ostry z dobrymi parametrami. Aparat myślę, że jest wystarczający, na dobrym poziomie.
dawix308 Aparat bardzo dobry. Dużo lepszy niż w xiaomi. Jedynie bateria lepsza w xiaomi. Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka
penguino Xiaomi ma lepszą tylko baterię. Moto jest dużo lepsza w wszystkim. Pozostaje kwestia czy wytrzyma cały dzień przy Twoim użytkowaniu.
SKCza dzięki za odpowiedzi. Telefon jest super, nie wiem jeszcze czy wytrzyma cały dzień. Zobaczymy. ps. czy da się w czystym androidzie nastawić etykiety nieprzeczytanych wiadomości w na ikonach aplikacji?
BroJarBor Nie w x-komie, a w RTV EURO AGD ;-) Sam nad nim intensywnie myślę,upatrując w nim następcy dla mocno zmodowanego i pod wieloma względami pasującego mi Samsunga Galaxy Note II ...
SKCza Ja kupiłem za 1200 ale wersje czarna. Bamboo mi się nie podoba Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka
sebishi Ja kupilem bamboo dam jakies etui i bedzie gitara a 200 zl w kieszeniWysłane z mojego ASUS_Z017D przy użyciu Tapatalka
sebishi No mozna zreszta na zywo ten kolor wyglada duzo lepiejWysłane z mojego ASUS_Z017D przy użyciu Tapatalka
bomboor w moto x style można wymienić klapke? bo coś słyszałem w recenzjach, że urządzenia nie da się otworzyć