astelix Mam na myśli to, że coś sobie robię na telefonie i nagle z góry wyskakuje okienko duże i brzydkie z wiadomością email, olx czy co tam jeszcze. Mało tego, nie da się tego szybkim gestem zwinąć do góry. Jak wyłączyć tą belkę?
silversideup Aplikacje, które mogą pojawiać się na wierzchu? O tą opcję Ci chodzi? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
dest @astelix a tryb gier, tam widziałem opcję która blokuje wszelkie powiadomienia aby nie zakłócać gry...
silversideup Ja nie mam 7.0 ale jak wejdziesz w manager aplikacji i później więcej, to nie możesz tam nadawać uprawnień dla aplikacji, które mogą pojawić się na wierzchu? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
dest @silversideup to o czym piszesz robi sie w ustawienia - powiadomienia jednak do gier wygodniejszy jest tryb gier i chwilowa blokada powiadomień
pavl0o Jak dobrze Cię rozumiem to ustawienia>powiadomienia i wyłączasz aplikacje z których powiadomień nie chcesz.
dest @pavl0o dokladnie tak, mozna jeszcze w zaawansowanych ustawić dla kazdej apki oddzielnie ograniczenie w wyskakujących oknach na gorze ekranu
silversideup No dobrze, powiadomienia powiadomieniami, ale chodzi o wyskakującą belkę, a nie o to żeby ich nie mieć wogóle. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
silversideup Nie wypowiem się na temat trybu gier. Ja nie gram i nigdy nie używałem tej funkcji. Mam to wyłączone. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
astelix Ale jest jeszcze film albo arkusz Excel który sobie np w pracy analizuje z kolegą aż tu nagle na 1/3 ekranu zaczynają wpadać SMS lub powiadomienia z Tapatalk. Trochę to niefortunne.