marlena5 Hej, szuka dla siebie telefonu w cenie maksymalnej 1500-2000 (chociaż też zależy mi na cenie), który mialby fajny aparat i robił dobre zdjęcia. Czy możecie mi coś polecić? Bo proponowano mi w sklepach Lg g4, sony xperia xperformance, samsung s6... i już sama nie wiem jaki telefon byłby faktycznie najlepszy 🙂
KrzysztofNowak LG G4 ma dobry aparat więc będzie tutaj odpowiedni. Z poradnika polecanych telefonów: + świetny wyświetlacz LCD IPS Quantum + duży, czytelny ekran + dobry aparat przedni + świetny aparat główny + możliwość zapisu RAW + filmy 4K + trzyosiowa stabilizacja optyczna + dobry dźwięk na głośniku + bardzo dobra ergonomia + skórzane plecki + slot na kartymicroSD + wymienny akumulator - czas pracy na baterii przeciętny Trochę taniej masz go tutaj http://www.x-kom.pl/p/242771-smartfon-telefon-lg-g4-czarny.html
Kamil_Gaweł A koniecznie musi być ze sklepu? Za te pieniądze spokojnie znajdziesz na OLX nowego samsunga S7.
marlena5 @Kamil_Gaweł Nie musi być ze sklepu, tylkonżeby miał gwarancje producenta (najlepiej jak najdłuższą :-) )