gjedrzej Witam serdecznie 🙂 W ostatnim czasie zakupiłem dwa telefony Huawei P9 Lite . Jeden kupiony w sklepie a drugi u operatora PLUS. Niby te same telefony itp itd a jednak inne. Być może ktoś z Was spotkał się już z tym problemem. Mianowicie mam problem jeśli chodzi o klawiaturę w jednym z telefonów. Przy wyborze emotikonów w moim telefonie mamy przeróżne do wybrania i wstawienia ich w treść wiadomości. Natomiast w tym drugim telefonie posiadam tylko podstawowe buźki. Może ktoś z Was podpowie mi jak to włączyć. Z góry dziękuję za pomoc.
Negative Na moje oko oba SS są takie same. 😉 Więc nie bardzo wiadomo w czym Ci pomóc. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
[usunięty] Te screeny są takie same, a poza tym nie wygląda mi to na p9 lite. Czy to aby na pewno jest klawiatura systemowa?
gjedrzej Jasne że nie jest to klawiatura z p9 lite. Chodziło o pokazanie o co mi chodzi. Wgrały mi sie dwa zdjecia, ale czy to ma jakieś znaczenie? Każdy chyba wie o co chodzi?
markusbrutus73 W P9L są dwie klawki, Gboard i HuaweiSwype, to co dałeś na screenach to jakaś inna apka, albo inny tel jak chłopaki już wcześniej napisali. Może przybliżysz więcej informacji na temat tego co tam siedzi i w jakich bebechachWytapahuaweiowane
Negative W ogóle to nie wiadomo o co tutaj chodzi. Nie wiadomo w czym Ci pomóc. Weź to napisz jakoś tak, by dało się to zrozumieć. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
lovelas1988 Czy na drugim smartfonie nie masz tych opcji, które zaznaczyles kolorek czerwonym na pierwszym screenie?Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka