Witam
Razem z siostrą kupiliśmy Note 2 LTE blisko 3 lata temu. Ok miesiąc temu telefon siostry zaczął się resetować, gdy telefon był włączony i bateria była naładowana na 100% po zresetowaniu i ponownym włączeniu okazało się, że pokazywało kilkanaście % baterii mniej. Po kilku takich resetach ze 100% bateria po kilku minutach schodziła do kilku %. Po jakimś czasie pokazał się komunikat jaki widać na załączonym zdjęciu - od tamtej pory działa wszystko poza kartą sim i komunikat cały czas jest widoczny. Gdy byłem w serwisie to powiedzieli mi że mieli już taki jeden przypadek i że jest to spowodowane uszkodzeniem pamięci flash.
Telefon jest po rocie.Podczas próby wgrania softów pokazuje się komunikat jak na zdjęciu nr 2 (niewiele widać ponieważ musiałem szybko robić zdjęcie bo telefon się resetował)
Ktoś wie co może być grane?
Podpowie ktoś jak zmienić softa w takim przypadku? Przeczytałem już dziesiątki tematów i nie znalazłem nic co mogło by mi pomóc.
Od dziś to samo dzieje się z moim telefonem i obawiam się że niedługo mój też padnie.