haszeg1995 Mam problem z motorola moto g2 xt1068 a mianowicie przy wgrywaniu systemu starszego wywala błąd failed ciągle chciałem odb bootloader to tez na stronie motoroli nie ma opcji zęby odblokować da rady jakoś wgrać system starszy bo mam 6.0 a chciałbym powrócić do 5.0? Czy do wgrania systemu potrzeba odblokowanegobootloadera? Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
dzidexx Musisz mieć odblokowany BL. @haszeg1995 Znajdziesz opis na forum(g3 i g4 mają ładne opisy). Pamiętaj: Downgrade bez gpt.
haszeg1995 Ale jak na stronie moyoroli nie mam opcji zeby odblokowac to jak odblokuje? Wklejam kod z wiersza i nicWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Na dole pod umowa powinnna byc opcja unlock czy cos a u mnie tego wgl nie ma tzn ze nie moge wgl odblokowac? W fb mam device locked 0Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
dzidexx Sorry już od dawna nie mam stock - moto e2. 1. Opcje programistyczne(znajdź jak włączyć). 2. Moto id - gdxieś w ustawieniach(zabezpieczenia, adm?). 3. Kod dobrze podajesz na stronie moto? Bez znaczków i spacji.
haszeg1995 Tak nie mam takij opcji w moto g2 dual simWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość W ust programistycznych nie ma nic takiegoWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Tez mam ciage takie cos ze gdy tel jest zablokowany co jakis czas sie resetuje a na wlaczonym ekrabie dziala git i ood ladowarka tylko jak sie go zab to reset co jakis czasWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
haszeg1995 Ja tez nwm czy wgl cos daWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Ape nawet gdy przy komendach wychodzi blad failed i nie wgrywa sie to reset sie robiWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Do ust fabrycznych no nic pokombinuje dzis jeszcze jak nie to moze serwis naprawi to jak sadzisz maja jakies boxy do motoroli?Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
sks Ja też kiedyś bawiłem się z moim moto g2 w przegrywanie ROM-u. Zrobiłem to przy pomocy adb.Jest tylkomały problem - odblokowanie bootloadera wyczyści ci wszystkie dane z telefonu, łącznie z systemem. Tak więc zalecałbym zrobić backup z pamięci wewnętrznej. Po tym wszystkim wgrywasznowy ROM. Niestety już nie pamiętam dokładnych kroków, więc radzę poszukać w Google jakiegoś poradnika.
haszeg1995 Wiem ale sprobuje jesszcze raz odblokowax jak wrroce z pracyWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Odblokowalem bootloader recznie wpisalem kod xd wgralem 4,4,4 lecz problem z resetem po zablok ekranu nie ustapil nwm czy cos uszkodzone jest czy co :\
haszeg1995 Jak to nie? Ja ppbralem rom 444 i wgralem i dziala ale tel dalej jak sie resetowal tak resetuje dodana zawartość Bez zadnego problemu wgralo sie 😃