ADAM300 Witam. Trafił mi się ten model i niestety odpala się tylko TWRP. Nie ma porobionych żadnych kopii do możliwego przywrócenia a w zakładce REBOT - SYSTEM mam komunikat "no OS instaled" i się pyta czy zrestartować. Po restarcie sprzęt zatrzymuje się na logo Lenovo i koniec... Czyżby już był wyczyszczony z androida? Co z tym mogę zrobić? Czy jest możliwość usunięcia ROM-u z poziomu TWRP? Ewentualnie gdzie znajdę ROM do tego modelu (16GB/2GBram)? Z góry za pomoc dziękuję.
awygo dodana zawartość ADAM300 Czy jest możliwość usunięcia ROM-u z poziomu TWRP? W tym modelu tego nie robiłem, ale w każdym innym owszem: wipe system. Nie widzę powodu, żeby w P70T nie było to możliwe. Zakładam, że wiesz co robisz i dobrze to sobie przemyślałeś.
ADAM300 Zanim zacznę grzebać z ROMem (czego chciał bym uniknąć) mam pytanie. W którym miejscu powinienem poszukać ew systemu (spakowanego?) Pod TWRP pokazuje mi niecałe 12GB pamięci czyli ok 4GB jest zajęte tylko nie mogę odnaleźć co zajmuje... Czy producent nie ukrył jakiejś partycji z systemem do odzysku? Z góry za podpowiedzi dziękuję