blumen110 Witam nie wiem czemu ale nie działa mi tryb jednoręczny klikam na niego w asysteńcie dotyku , ale nic się nie dzieje Wiecie czemu ? Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
pejamroz Wykonaj bardzo szybki ruch od środka do lewej lub prawej strony. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
pejamroz Ustawienia / dodatkowe ustawienia / tryb jednoręczny. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka dodana zawartość @UP Niestety nic Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Jaki masz ustawiony motyw? Jeżeli masz inny niż domyślny spróbuj to zmienić. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
VikingsAreComing @bartos38powinno się go dać aktywować przeciągając od środkowego klawisza fizycznego do klawisza wstecz.
bartos38 @pejamroz @VikingsAreComing ok tylko że ja to mam pod inną nazwą u mnie jest to tryb jedna dłoń może być to mylące dla innych chyba że na xiaomi.eu zmieniono nazwę tego trybu
blumen110 Jaki masz ustawiony motyw? Jeżeli masz inny niż domyślny spróbuj to zmienić. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Zmieniłem nadal nic Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
pejamroz Powiem tak. Ten tryb działa bardzo kulawo. Ja uruchamiam go w sposób zupełnie losowy Raz na trzy cztery ruchy zadziała. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
bartos38 Na xiaomi.eu 7.1.12 rozwojowadziała wyśmienicie działa za każdym razem jak przesunę palcem po przyciskach ale jak na 5" to jak dla mnie zbędna funkcja
blumen110 @UP Ja mam wersję beta może dlatego ... Akurat mam trochę małe ręce xd Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
bergmen @blumen110 wersję bete czego? xiaomi.eu który ma bartos38 to też wersja beta. na co wskazuje numeracja 🙂
bergmen @blumen110 mi na global beta (7.1.19) i działa tryb jednej ręki (ale inny telefon). Ustaw w ustawieniach trybjednej ręki, wyjdź do pulpitu i wtedy przesuń palcem po przyciskach. Wyskoczy okienko z pytaniem czy włączyć tryb jednej ręki.
kris555777 U mnie ten tryb jednoreczny też działa każdorazowo choć poprzedzone to jest wyskakujacym okienkiem czy włączyć ten tryb, wersja romu dev rozwojowa. Jednak chyba maloprzydatne to jest.