witam i przepraszamjeśli zły dział. problem taki włączam tablet tolino tab 7 pokazuje się logo tolino i nic więcej tak się w nieskończoność może ładowaćdziś się tak stało nic złego chyba nie zrobiłem tablet zrootowany a system to android 4.2.2 powiedzie jak mogę to naprawić wujek gogle mnie zawiódł może wy coś pomożecie możecie też napisać jaki room czy frimware pasuje do tabletu i jak go mogę wgrać lub spróbować aktualizacji ale na stronie producenta niema update zip czy podobnych rzeczy. o resztę proszę pytać! BARDZO PROSZE O WASZĄ POMOC! (WIEM ŻE JEST PEŁNO TAKICH tematów w necie ale żaden nie jest rozwiązany! proszę pomórzcie. :fuckthisshit:
Bootloop, przywrócenie ustawień fabrycznych z recovery robiłeś ? Bosz ludzie sie nigdy nie nauczą, że egzotyków się nie kupuje, bo jak nie będzie romu to zostaje im przycisk do papieru za kilka stówek.
Dziękuje ci ale na przyszłość się niespinaj ale bardzo dziękuje
@lolpop303 nie spinam sie, tak masz przy egzotykach. Nie ma romu, nikt kopii swojego nikt nie udostępnił i dlatego masz kase wyrzuconą w błoto. Szukaj przed zakupem po necie czy są romy na niego. Cena to nie wszystko liczy sie społeczność i wsparcie.
Dziękuje ci ale jak zrobić taką kopie np teraz mojego tabletu? Możesz dać linka do tematu a ja bym gdzieś wrzucił to kopie i dał linka do niej tutaj wiesz tytuł zobowiązuje :-) Oraz czy można zainstalować na nim inny system np kitkat lub coś lepszego tu parametry może jakiś będzie pasować