lolpop303 witam i przepraszamjeśli zły dział. problem taki włączam tablet tolino tab 7 pokazuje się logo tolino i nic więcej tak się w nieskończoność może ładowaćdziś się tak stało nic złego chyba nie zrobiłem tablet zrootowany a system to android 4.2.2 powiedzie jak mogę to naprawić wujek gogle mnie zawiódł może wy coś pomożecie możecie też napisać jaki room czy frimware pasuje do tabletu i jak go mogę wgrać lub spróbować aktualizacji ale na stronie producenta niema update zip czy podobnych rzeczy. o resztę proszę pytać! BARDZO PROSZE O WASZĄ POMOC! (WIEM ŻE JEST PEŁNO TAKICH tematów w necie ale żaden nie jest rozwiązany! proszę pomórzcie. :fuckthisshit:
Poro Bootloop, przywrócenie ustawień fabrycznych z recovery robiłeś ? Bosz ludzie sie nigdy nie nauczą, że egzotyków się nie kupuje, bo jak nie będzie romu to zostaje im przycisk do papieru za kilka stówek.
Poro @lolpop303 nie spinam sie, tak masz przy egzotykach. Nie ma romu, nikt kopii swojego nikt nie udostępnił i dlatego masz kase wyrzuconą w błoto. Szukaj przed zakupem po necie czy są romy na niego. Cena to nie wszystko liczy sie społeczność i wsparcie.
lolpop303 Dziękuje ci ale jak zrobić taką kopie np teraz mojego tabletu? Możesz dać linka do tematu a ja bym gdzieś wrzucił to kopie i dał linka do niej tutaj wiesz tytuł zobowiązuje :-) Oraz czy można zainstalować na nim inny system np kitkat lub coś lepszego tu parametry może jakiś będzie pasować Spoiler