Lazur Witam, mam pytanie do klubowiczów odnośnie tej apki. Pewnie nie jedna osoba instalowała już tę apkę związku z tym mam takie do Was pytanie. Jak poprawnie skonfigurować ją pod S5? 🙂
dest @Lazur a co sie dzieje dokladnie ? Apka od 2015r nie jest rozwijana, do tego autor wspomina iz dziala prawidłowo pod androida 5max, pewnie u siebie masz juz 6.0.1?
Muszczu Absolutnie nie, na Androidzie 6.0.1 również działa poprawnie, przynajmniej u mnie. Sprawdź tutaj, wystarczy jeden fix z XDA: https://forum.android.com.pl/topic/286824--kt%C3%B3ra-modyfikacja-najlepiej-poprawia-jako%C5%9B%C4%87-d%C5%BAwi%C4%99ku-na-s%C5%82uchawkachg%C5%82o%C5%9Bniku?do=embed/
dzidexx @dest V4A jest ciagle rozwijana i wspierana. Obecna wersja to 2.5.0.5. Działa na nougat. @muszczu Zip, który podajesz to modyfikacja selinux - mozna zrobić ręcznie. V4A w.w. ma opcję wyłączenia selinux - działa do restartu. https://forum.android.com.pl/topic/300421-viper4android-dla-nougat7-14/ dodana zawartość Konfiguracja po pomyślnym zainstalowaniu - wg własnych upodobań, metodą prób i błędów. Są różne słuchawki i każde ucho jest inne.
Lazur Posiadam antka stockowego 6.0.1 z rootem. Mam zainstalowany Viper4AndroidFx w wersji 2.4.0.1. Ale po pokazaniu stanu w menu programu wychodzi na to, że program jest nie aktywny.... Pomóżcie jak aktywować. Spoiler
dzidexx 1. Odinstaluj. 2. Zainstaluj busybox, uruchom, tapnij install, reboot. 3. Terminal. Wklep+enter(ok) - getenforce, podaj odp.(enforcing - Znajdź, zainstaluj, użyj selinux mode changer, restart) 4. Zainstaluj ponownie viper4a, uruchom, pobierz biblioteki, restart.
Muszczu @dzidexx Z tego co pamiętam na stock ROM'ie i stock kernelu był jakiś problem z tym(mimo roota) i do tego był właśnie ten zip, który podałem.
Lazur Spoiler Zrobiłem wszystko do punktu 3 kiedy to miałem wpisać w Terminal wyraz "getenforce", automatycznie wyskakuje odpowiedź "enforcing". Zainstalować program Selinux Mode Changer. Ale niestety nic w nim nie mogę wybrać.... Są dwie pozycje do wyboru , ale na żadne nie mogę kliknąć.... dodana zawartość @Muszczu Ale tego zipa nie mogę pobrać... Spoiler