Elvira Dostałam jako służbowy i nakładka producenta, to mało intuicyjna obsługa. Czy istnieje jakaś nakładka systemowa, która upodobni go do TouchWiz jak w Samsungach?
robo_s Sklep Play i szukaj Nova Luncher. Może taka nakładka przypadnie Ci do gustu. Używam na każdym urządzeniu z androidem. Szybki i dość lekki. Dużo możliwości konfiguracyjnych. Polecam nawet w darmowej wersji.Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
Elvira Kiedyś korzystałam, razem z Tesla unread na innych fonach.Czym się różni wersja Prime od zwykłej i czy Prime, posiada w sobie wersję kolorystyczną BLACK?
robo_s Nie pamiętam dokładnie co daje Prime bo od zawsze mam płatną wersje dlatego nie będę wymyślał. Uważam ten Luncher za jeden z najlepszych w sklepie. Jest mnóstwo ustawień dotyczących wyglądu więc na pewno będziesz mogła wyrazić siebie nawet w wersji Black 🙂Świetny jest jeszcze Smart Luncher ale on nie przypomina TouchWiz dlatego może nie przypaść Ci do gustu. Nie umiem wstawić fotek więc nie pokaże Ci jak to u mnie wygląda ale szybka i świetnie wyglądająca nakładka to tylko Nova. Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
Elvira Nova nie zdała egzaminu. W tym Lenovo, najbardziej mnie irytuje sposób odbierania połączeń i klawiatura (ale tę można podmienić). To chyba siedzi w samym andku i tego żadna nakładka nie zmieni. A root, twrp, flash nie wchodzą na służbowym w grę...
dzidexx @Elvira Jest kilka launcherów "samsung..." w sklepie, do nova jest theme touchwiz. Klawiatur i dialerów też jest dostatek. Co innego launcher i systemUi - drugiego nie zmienisz bez zmiany romu.