Raczej temat mtk musisz przestudiować bo musisz ściągnąć odpowiednie sterowniki jak też je wgrać co nie jest czynnością łatwą i przyjemną i wtedy dopiero będziesz mógł przesłać dane.
Lemfo są raczej drogie i musisz brać pod uwagę jedną rzecz że pod daną marką są sprzedawane marki innych producentów np s99 którego producentem jest zgpax a znajdziesz go w tym sklepie pod marką lemfo także warto się przyjrzeć ofertom dla andka 5.1 bo może ktoś wypuścił podobny po niższej cenie i z inną nazwą ale zwykle wszystko jest takie samo jak w sprzedawanym przez producenta nawet zdjęcia i opisy.
Ale z tymi zegarkami na androidzie też trzeba uważać bo mają parę wad. Przede wszystkim bateria (mogę strzelać że na gear 3 działa o wiele dłużej bo mam gear 2 nie s2), brak możliwości (oprócz U18 i i95) odbierania rozmów z telefonu na zegarku a co do Shealth na pewno zadziała bo wgrałem na 2 zegarki na andku na 4 i 5 ale ze względu na ich prądożerność raczej walczyć trzeba z każdą apką w tle bo te zegarki potrafią się szybko rozładować. Poza tymi wadami raczej wykonanie ekraniki są niezłe czasem zaskakująco świetne jak w wcześniejszej wspomnianym t11 którego można kupić poniżej 20 dolców (pod innymi markami znajdziesz go nawet powyżej 40 dolców ale zwykle przeglądam zdjęcia i opisy, one wskazują kto go wykonał)