facebook12071990 Jak sprawdzić czy mam oryginalny rom od producenta a nie custom rom? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
maxprzemo @facebook12071990 Najszybciej to będzie jak sprawdzisz czy masz odblokowany bootloader. Jeśli tak to coś było grzebane w telefonie.
facebook12071990 Odblokowałem zrobiłem root usunąłem apki systemowe coś popsułem i oddałem tel do naprawy. I teraz mam wątpliwości czy mam ten rom który miałem od nowości w tel. Jak trzymam Power i volium up to jest napisane że telefon jest odblokowanie,ale w TWRP już nie wchodziWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
maxprzemo facebook12071990 Odblokowałem zrobiłem root usunąłem apki systemowe coś popsułem i oddałem tel do naprawy. I teraz mam wątpliwości czy mam ten rom który miałem od nowości w tel. Jak trzymam Power i volium up to jest napisane że telefon jest odblokowanie,ale w TWRP już nie wchodzi Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Ale to wszystko tłumaczy. Wgrał ci stock rom który przywrócił stare recovery i naprawił twoje błędy . Sam mogłeś to zrobić wedługinstrukcji w tym wątku https://forum.android.com.pl/topic/286454-vns-l21c432b120-oficjalny-firmware-dla-vns-l21/
facebook12071990 Pierwszy znaczy stokowy,od producenta? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość @up Czyli oryginalny stokowy?
zaqu facebook12071990 Pierwszy znaczy stokowy,od producenta? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość @up Czyli oryginalny stokowy? Tak od producenta. Wersja B120 z takim softem pojawił się na rynku, potem były aktualizacje B130, B150 itp. Wszystko od huawei`a.
facebook12071990 @up Dzięki Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Może jeszcze tak.....po odbioże telefonu i włączeniu użądzenie zażądało loginu i hasła google które założyłam na tym tel. Z tego mogło by wynikać że system nie był zmieniany? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
maxprzemo facebook12071990 Może jeszcze tak.....po odbioże telefonu i włączeniu użądzenie zażądało loginu i hasła google które założyłam na tym tel. Z tego mogło by wynikać że system nie był zmieniany? Nie to znaczy że masz włączoną ochronę przed kradzieżą o nazwie FRP (Factory Reset Protection) i taki złodziej nie znając loginu i hasła nic z takim telefonem nie zrobi 😉