Szukam zastępcy mojego S4.
Wolałbym do 800zł choć gdyby różnica była powalająca to i dorzucę do te dwie stówy do 1000zł.
Nie chcę nic większego czyli do 5 cali
Na telefonie sporo gram m.in. Avengers Contest of Champions obecnie do tego Line i inne aplikacje więc raczej 3 GB Ramu musi być. Sporo słucham muzyki na słuchawkach przez BT.
Możliwie najlepszy aparat w tej półce cenowej jako uzupełnienie tego, że czasami nie mam przy sobie aparatu.
Obowiązkowo obsługa kart microsd
Obecnie zawiodłem się na ofertach operatorów, bo przy 100% wyższym abonamencie niż np. w Red Bull Mobile mam do wyboru:
P9 Lite za 100zł i a5 za 500zł.
Brałbym pewnie tego P9 Lite ale te 2GB na Polskę mnie odrzuca.
Bez abonamentu A5 poniżej tysiaka z pewnego źródła nie dostanę.
Polecało mi już kilka osób różne Xiaomi jednak jest ich już tyle, że nie ogarniam 😛i może ktoś by mi to pomógł zebrać w kupę.
Mi5 jest za 999zł ale raczej vat będzie trzeba dopłacić dzisiaj zobaczyłem, że nie obsługuje kart microsd 🙁
W sklepach internetowych jest Redmi 3s za 900zł
Szwagier kupił Redmi 4 pro za 680zł + vat musiał dopłacić i wyszło mu około 836zł
Ktoś jeszcze mi polecał Mi4C są w bardzodobrej cenie ale niestety w wersji z 2GB Ramu i 16GB pamięci, te z 3GB Ramu trzymają dużą cenę no i to już starszy model.
Może coś innej marki. Do Sony jakoś jestem zrażony, bo mam służbowego M2.
dodana zawartość
Dodam, że dużym atutem będzie możliwość ustawień manualnych aparatu. Czyli przysłony i czasu migawki.
Sprawdziłem i np. Redmi 4 pro ma tylko możliwość ustawienia ISO i balansu bieli.