mrozik888 Witam. Czy w S7 Edge jest możliwość ustawienia aby telefon pobierał aktualizacje oprogramowania przez sieć a nie przez WiFi? Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
SKORPION seba112 Nie da się tak, tylko Wifi niestety. Co za głupoty piszesz. Jak wyżej w poście, oczywiście się da.
tomekagu Kurcze tez wlasnie szukalem odpowiedzi na to pytanie. To az dziwne, ze nie da sie bez Wifi. Przeciez sa ludzie ktorzy nie korzystaja z wifi. Zostaje tathering z innego telefonu. 🙁Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
cholek3 To ciekawe co piszecie, bo miałem grudniowy 6.0.1 i pobrałem Nougata przez 4G (LTE). Ściągnięło się w około 5 minut (1.3GB).
Yanos Oczywiście że można. Tylko trzeba ręcznie pstryknąć wyszukiwanie aktualizacji. Automatycznie tylko przez wifi.Tapnięte z S7 Edge.
mrozik888 W takim razie możesz nam pokazać jak wybrać aktualizację przez sieć? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Fenek @SKORPION Co nie znaczy że ręcznie to poprzez sieć. Ręcznie tzn, że sam wymuszasz aktualizację a nie sam telefon automatycznie sprawdza i pobiera aktualizację OTA.
mrozik888 @SKORPION po wybraniu opcji "pobierz recznie": Spoiler Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
SKORPION W styczniu jeszcze sam aktualizowałem. Kurcze nie pamiętam może faktycznie miałem włączone wifi ale ręki sobie nie dam uciąć 😉
cholek3 No ja miałem na 100% 4G, bo ściągałem w pracy Nougata mając wtedy grudniowego MM. Nawet moge to udowodnić.
KasztanyNaPolu Dziwne. U mnie również nie da się ściągnąć aktualizacji poprzez sieć komórkową. Ani na MM, ani na N.
mateusz1807 Mogę wyszukać bez wifi, pobrać nie ma co, więc tego nie sprawdzę. Ale nawet w opisie tej funkcji jest informacja że pobieranie przez sieć komórkową może spowodować naliczanie opłat, więc raczej nie pisaliby czegoś takiego jeśli nie byłoby możliwości pobrania przez sieć.