Norbert Kucharczyk 0 #91 Napisano 25 Kwietnia 2018 Dzień dobry, czy ktoś spotkał się może z problemem "podwójnej" rejestracji wszystkich połączeń w telefonie P2? Np jak wykonuję 1 połączenie w rejestrze połączeń mam jako 2 połączenia (jak w załączonym pliku, usunąłem w nim numery na które dzwoniłem), jak wykonuję 2 połączenia mam w rejestrze 4 połączenia itd. Czy ktoś może wie jak ten problem rozwiązać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buba210 0 #92 Napisano 27 Kwietnia 2018 Witam. Też tak mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vonKamil 6 #93 Napisano 22 Sierpnia 2018 Cześć, czy korzysta ktoś z Was z samsung gear s3? Jak on działa z naszym lenovo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlody1910 13 #94 Napisano 14 Października 2018 Czy u was po naładowaniu baterii do 100% miga wam bateria?Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Solowiej 19 #95 Napisano 19 Listopada 2018 W dniu 14.10.2018 o 15:46, mlody1910 napisał: Czy u was po naładowaniu baterii do 100% miga wam bateria? Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Co masz na mysli miga bateria? Mowisz o diodzie powiadomien? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PRZEMEK81 7 #96 Napisano 19 Listopada 2018 Cześć nie nic nie miga, jak tel jest naładowany na Max zapala się dioda zielona i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s3ba92 6 #97 Napisano 27 Lutego Witajcie. Dwie sprawy. Ma ktoś porównanie aparatu do redmi note 4 I Jak jakość wyświetlacza. Jest to poziom Samsunga ? Jak biel? Z góry Dzieki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach