wesley123 4 #21 Napisano 11 Maja 2017 Dorzucę swoje 5 groszy. Jestem MEGA zadowolony z telefonu (przesiadłem się z SGS4 BE). Szybki, zero przycinek, bardzo dobry wyświetlacz. Nie wiem skąd te narzekania na aparat. Wprawdzie u mnie to rzecz 3 rzędna. Z aparatu w fonie rzadko korzystam ale nie jest tak źle jak wszyscy mówią. W dobrym świetle jest bardzo dobrze wg mnie. Jednak największą zaletą jest bateria To jakiś kosmos jest Na chwilę obecną mam 4 dni i 8h czuwania z czego 6h 43 min SOT (głównie gry i zabawa) !!!! i jeszcze 29% baterii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid926 0 #22 Napisano 11 Maja 2017 Witam, jestem zainteresowany zakupem P2 lub Moto Z Play., dziś Pan z różowej sieci podczas rozmowy namawiał mnie na moto ze względu na rzekomą kiepską jakość podzespołów użytych do produkcji P2. Podobno mają mnóstwo zwrotów, a także telefon jest bardzo podatny na pękanie wyświetlaczy w wyniku upadku z niewielkiej odległości. Czy ktoś słyszał podobne informację? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris555777 96 #23 Napisano 11 Maja 2017 To drugie wydaje się być bardzo prawdopodobne i nalezy uwazac by nie upadł, sam taki filmik wczoraj widziałem na yt gdzie p2 z niecalego metra zostal zepchniety z stolika na podloze i uderzył dolną krawędzią o podłoże z desek, gdy koleś go podniosl dolna połowa ekranu potrzaskana, ale żeby nieco odniesc się do innych producentów to w xperiach ekran może pękać samoczynnie lub na skutek naglej zmiany temp, chociaż mialem xperii sporo w ciagu kilku lat i nic takiego nie mialo miejsca a modele z2, z3 potrafilem nagrzac do bardzo wysokich temp i tylko w z3 w efekcie przegrzania naklejone szklo na wyswietlaczu w gornej części sie odkleilo tzn klej tam wysechl od gorąca lecz z3 nie doznala zadnego uszczerbku, więc ile w tym prawdy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trzesniewski.k 1 #24 Napisano 11 Maja 2017 Witam ja mam p2 juz od roku upadl mi nie raz z wysokosci mniej wiecej od pasa w dol ,oczywiscie mam go w pokrowcu silikonowym i na ekranie szklo , i jak na razie nic sie z nim nie dzieje , zero zaciec internet i zasieg bez zarzutow a bateria ? ,mialem okazie ja przetestowac na trasie 8 godz gps na yanosiku i google mapy i jeszcze mialem ponad 50 procent baterii po zakonczeniu podruzy ,tel potrafi wytrzymac dwa dni kataowania ,internet ,wifi ,gry, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid926 0 #25 Napisano 11 Maja 2017 (edytowane) Jestem świadomy wszystkich wad i zalet obu modeli ale ta informacja troszkę mnie zaniepokoila, zawsze używam szkla jak i pokrowca ale mimo wszystko jakiś tam niepokój się wkradł a byłem już w zasadzie zdecydowany na p2 Edytowane 11 Maja 2017 przez dawid926 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyler 2 #26 Napisano 12 Maja 2017 @dawid926 Raczej bym się nie dawał nabrać na marketingowy bełkot, podejrzewam że moto play jest droższa, a szanowny pan chce dostać wyższy bonus do pensji. Dużo narzekań na p2 czytałem w związku z problemami w brytyjskiej części modeli, ale w pozostałych stronach świata ludzie chwalą sobie ten telefon. Moim zdaniem moto play przegrywa pod każdym kątem z P2 i nie opłaca się w niego inwestować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krupier 8 #27 Napisano 12 Maja 2017 Mam trochę głupie pytanie. Jak stworzyć folder na liście aplikacji? Na pulpicie glownym to nie problem ale w menu przytrzymanie apki skutkuje przeniesieniem jej na pulpit glowny. W Samsungu jest osobna opcja do edycji listy aplikacji tu niestety tego nie znalazłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris555777 96 #28 Napisano 13 Maja 2017 Bo się nie da? Zainsraluj inny launcher z taką funkcją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyler 2 #29 Napisano 13 Maja 2017 @Krupier Też nad tym kombinowałem jakiś czas, opcje jakie masz to : 1 włączyć lenovo ui, nie masz wtedy co prawda listy aplikacji, ale pulpit jest bardziej w stylu xiaomi i pozwala grupować aplikacje w folderach 2. Pobrać launcher, najbardziej polecam nova launcher i wtedy można przez opcje launchera dodawać foldery do listy aplikacji. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krupier 8 #30 Napisano 20 Maja 2017 Nigdzie nie znalazłem możliwości wyłączenia szybkiego ładowania. Czyżby nie było takiej możliwości ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach