adrowiec Witam. Jaka dobra alternatywa dla FB? Wiadomości nie musi obsługiwać, bo mam zamiast messenegera DISA. Korzystałem ze swipe oraz metal, ale nie potrafią mi załadować zdjęcia lub innego statusu, dlatego szukam innej aplikacji bezproblemowej. Proszę o propozycje.
adrowiec Lite trochę wyglądem mi nie pasuje bo sprawdzałem, no i te wiadomości w okienku przychodzą, nie jestem w stanie ich wyłączyć wewnątrz tejże aplikacji żeby nie przychodziły, chyba że o czymś nie wiem?
adrowiec @UP Działają Ci statusy normalnie? Możesz dodać zdjęcie, film, tekst? U mnie po kliknięciu opublikuj pokazuje na czerwonym pasku: strona nie może być wyświetlona w tej chwili. Mogą to być przejściowe problemy, uszkodzony lub wygasły odnosnik lub brak zezwolenia na dostęp. Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka
art12 @up Tak, bez problemu wszystko działa. Może nie masz uprawnień dostępu do multimediów? Nie słyszałem o tym Friendly. Warte to coś? 🙂Tapatalking z Mi Note 2 6/128
adrowiec @UP A jak i gdzie sprawdzić? Ta aplikacja prosi mnie tylko w systemie o 3 uprawnienia i 3 dostała. Cos jeszcze jest? Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka
art12 @up Jeśli prosiła i dostała to nie powinno być problemu. Może wyczyść pamięć aplikacji. Tapatalking z Mi Note 2 6/128