Witam
Mam dość nietypowy problem z którym walczyłem już wiele razy w obrębie ostatnich lat i zawsze z niepowodzeniem. Chodzi o to że chcę skopiować/przenieść zdjęcia z pamięci wewnętrznej telefonu do karty SD by np odciążyć pamięć lub zmienić tymczasowo telefon. Problem jest taki że mam wiele tysięcy zdjęć i bardzo ważne są dla mnie daty a gdy kopiuje/przenoszęzdjęcia tak, to daty zrobienia zdjęcia/dodania go zamieniająsię na datę przesłania na kartę SD co tworzy wielki nieporządek w galerii no i przede wszystkim gdy chce sprawdzić datęjakiegoś zdjęcia ta jest nieprawdziwa, aktualnie LG G4 mam nadzieje że uda się rozwiazać jakoś bo sprawa jest frustrująca pozdrawiam
Edit: dodam że gdy przenosze pliki najpierw na pulpit tu już tu jest utworzony *data przesłania* i zmodyfikowany *data zrobienia zdjęcia* czyli ta odpowiednia
warto jeszcze powiedzieć że nie mogę od razu przenieść/skopiować plików z pam wewnętrznejdo SD gdyż pojawia się pasek postępu i urządzenie G4 jest zajęte i tak w nieskończoność nawet na innym komputerze, może jakby się od razu przeniosło to by było dobrze