Witam, niedawno zakupiłem Neffosa C5 Max. Mam taki problem, że podczas ładowania i jednoczesnego oglądania filmów na YouTube, bądź grania wyświetla się po jakimś czasie powiadomienie o wysokiej temperaturze baterii. Wynosi ona wtedy 45*C. Zaniepokoiło mnie to trochę, szczególnie mając na uwadze fakt, że czytałem/oglądałem wiele recenzji i nie słyszałem o tym problemie. Czy taka temperatura baterii jest normalna? Mam też prośbę do posiadaczy tego modelu aby sprawdzili czy takie zjawisko występuję. Najlepiej podłączyć telefon do ładowania i zacząć grać poniżej 30%, ponieważ zauważyłem, że temperatura baterii podczas ładowania0-100% najpierw rośnie, a potem w pewnym momenciezaczyna spadać. Najlepiej grać w WoTa. Prosił bym żeby te testy przeprowadzać w rękach, ponieważ są one niezłym grzejnikiem 🙂Porównywanie temp. telefonu podczas trzymania w rękach i kiedy leży na stole niema większego sensu. Do sprawdzania temperatury bateriipolecam https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.smalltech.battery.free&hl=pl