mitpio Niestety jak na topowy fon ma wady ,wrzucilem na swoj wersje andka 7.0 i jest zdecydowanie szybki ale problem jest z powiadomieniami , są do pipla na mm byly lepsze ,tu sknocili sprawe wczesniej powiadamial mnie fon o wszystkim czy to z tapatalka czy z fejsa ( zdjecia osob ktore wstawiaja posty ) teraz mimo takich samych ustawien juz nie ma powiadomien lub sa one szczatkowe ,cos jest tu nie halo...
piotrzet23 Ja nie korzystam z tego duble tap to wake na co dzień ale u mnie działa to tak samo jak w Z3 i problemów nie mam
dominikzw Do Forum po zmianach, link nie działa A masz wersje androida 6 czy 7? Bo ja 7 i moze to od wersji zależy wszystko bo w 7 cos przekombinowali...? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Do mitpio A Ty masz wersje androida 7 czy 6? Bo ja 7 Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
mitpio Czy to 6 czy to 7 jest tak samo czy brandowany rom czy nie jest tak samo być może coś się ze sobą kłóci w ustawieniachWysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Ja nie korzystam z tego duble tap to wake na co dzień ale u mnie działa to tak samo jak w Z3 i problemów nie mam Za każdym razem ci działa a jak masz ustawioną blokadę ekranu na odcisk czy inaczej? Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka
dominikzw DIekuje Ci za info, dziwi mnie info od piotrzet23 ze u niego dziala dobrze...Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
mitpio No mnie też albo coś ma innego w ustawieniach albo każdy telefon składany jest przez co mądrzejszego chińczyka[emoji26] 7 godzin temu, dominikzw napisał: DIekuje Ci za info, dziwi mnie info od piotrzet23 ze u niego dziala dobrze... Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka A powiedz mi czy w powiadomieniach z fb masz zdjęcia osób które je wrzucają? Na MM były ja na andku 6 czy 7 mam same bez zdjęć Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka
dominikzw W sprawie fb nie pomoge bo nie mam, Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Zobaczymy co napisze bo dziwne z3 u niego chodzi Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
piotrzet23 Chodzi wam od to czy na powiadomienach z fb jest zdjęcie osoby której dotyczy powiadomienie? Na pasku ?
dominikzw A odpowiesz nam na pytanie w sprawie wybudzania przez klikniecie w ekran? Piotrzet23?? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
mitpio Chodzi wam od to czy na powiadomienach z fb jest zdjęcie osoby której dotyczy powiadomienie? Na pasku ? Tak zgadza się Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka
mitpio piotrzet23 To zdjęcie mam. A do double tap to wake już pisałem. A jak wgrywaliście androida? Ok wgrywalem flashtoolem ale wydaje mis ie ze byly jakies bledy poniewaz najnowszy nie bardzo współgra z androidem 7 ,to wgralem starszym MM i potem zaktualizowalem ,ale jezeli masz zdjecia przy fb i tapnieciem normalnie odblokowujesz to juz nie wiem co jest .U mnie powiadomienia z fb wygladaja tak [\spoiler] dodana zawartość @ Forum po zmianach, link nie działa czy tak wyglada u ciebie powiadomienie ? czy mógłbyś wrzucić screen ?
piotrzet23 @mitpio Jeżeli jest kilka powiadomien z fb to tak ale jak jest jedno np dotyczące urodzin to po lewej stronie na powiadomieniu jest zdjęcie osoby której dotyczy to powiadomienie. Zdjęcia nie będe wysyłał gdyż nie będę publikował wizetunku moich znajomych musisz uwierzyć na słowo
dominikzw Mam wlaczona stamine srednia i wyświetlacz mam ustawiony x-reality for mobile, zauważyłem ze co jakis czas samo sie zmienia na brak, czym to moze byc spowodowane? Stamina? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
dominikzw Uzywam teraz mocno bo instaluje wszystkie potrzebne aplikacje i co jakis czas wchodze do ustawien i tak zauwazylem, wiec bateria spada, tak nie do konca rozumiem co napisałeś Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
dominikzw Stamine mam wlaczona caly czas nie od x %Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Czyli jedno wyklucza drugie po prostu? Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka
dominikzw Teraz mam 69%, ustawiłem ze stamina uruchomi sie na 65%, lepszy obraz real wlaczylem, dam znac co sie stanie na 64%Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Bateria 64% i zmieniło sie obraz z real na off, czyli stamina to powoduje widzę Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka