1. Gdzie to eksport do telefonu? ja tego nigdzie nie widze (screen) wczesniej w s3 moj lewy guzik sluzyl jako ''wiecej'' czy ''opcje'' i tam bylo, a teraz od kiedy lewy guzik sluzy jako aplikacje w tle, nie umiem znaleźć tych opcji, w ustawienia nie ma czegos takiego, i w 'wiecej ustawien' w ustawieniach rowniez
2. Telefon nie ma wibrować podczas robienia zdjecia... ma poprostu być taki bzyczek pod palcem, taki jak np w momencie jak dotyka się symbolu zabezpieczajacego ekran, albo taki jaki czuc pod palcem jak się pisze smsa
3. Miałam aplikację Mood - niby super, ładnie wygląda,wszystko ok, ale z kolei tam nie wyswietla mi emoji, tych co w aplikacji sms Samsungowskiej, z prawej są te buźki do wybrania, a w Mood są jakieś inne, niewiadomo jak będą wyglądały na innym urządzeniu itp... jest jakas aplikacja do sms, ktora ma ten sam styl emotikonek co standardowa aplikacja SMS Samsung, jednocześnie nie zamieniająca sms w mms?
albo czy w tym trybie wprowadzania GSM, a nie automatycznym da się jakoś wyłączyć to powiadomienie? (screen)
Spoiler
screen usunięty z troski o ochronę danych
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler