Mam problem z telefonem. Nie było z nim żadnych problemów. Pewnego dnia po rozładowaniu się baterii już nie chciał sie uruchomić. Ekran ładowania zostaje zatrzymany na logo prestigio i tak wisi, po około 2 godzinach takiej zawiechy zaczyna dobiegać z niego dźwięk który zawsze był uruchamiany przy włączaniu, ale dalej już nie rusza. Wszedłem w recovery, wipe do factory nie pomógł, wipe cache też nie. Ogólnie sory za to jak piszę o tym ale jestem laikiem i dopiero ta sytuacja zmusiła mnie do lekkiego zaznajomienia się z problemem. Otóż gdy robię w menu recovery skan systemu to wyskakuje błąd roota ( tak wyczytałem). Wcześniej system nie był ani rotowany ani nikt się nie bawił tymi funkcjami, dlatego jeszcze bardziej mnie dziwi że sam z siebie się zrąbał. Próbowałem sam teraz wgrać nowego recovery, ale mam wiele problemów. Ściągnąłem ze 4 różne możliwe softy do tego telefonu, ale żaden nie chce wejść. Używam smart phone flash tool na win 7 x64. Ostatnim błędem tego programu jest ten komunikat z załącznika. Raz się zawiesza na czerwonym polu downloading da 100% i stoi. Nie wiem, wina, tych plików co wgrywam, moja, czy coś z telefonem głębiej ? Może macie jakieś stronki z softami które się nie pojawiają na 2 pierwszych stronach googla ?? Albo może ktoś miał taki problem i wie jak sobie poradzić z nim, będe po tysiąckroć wdzięcznyW dodatku chyba bardziej zepsułem że już nie mogę wejść do recovery menu przyciskami vol+ i onoffW dodatku były i są od samego początku problemy ze sterownikami usb na ten tel. Znaczy odkąd chcę go naprawić.