@spec-naz1
Być może masz i racje, nie miałem osobiście doczynienia z tym, tylko wszystko opieram na internecie lub znajomych. Wierzę, że s7 jest świetnym smartphonem ( w końcu skądś tą cenę ma), ale widziałem już kilka osób które zmieniły jednak s7 edge na 1+3T, (bo podobno już lekko zamulał-też wiem że dla każdego to inne uczycie czy telefon zamula czy nie, wszystko zależy od tego jakie miał wcześniej telefony itd.) a w oneplusie z aktualizacji na aktualizacje zdjęcia wychodzą lepsze, co jest podstawowym minusem z s7 (to są tylko moje spostrzeżenia i mogę być w błędzie, chociaż wiadomo że przysłony już nie zmienią :P) a także telefon jest coraz może nie wydajniejszy ale usprawniony, a obawiając się zawodności s7 ( no jednak jest trochę tych psujących się, być może tylko jakaś seria się psuła, a później już nie- nie mam pojęcia), a telefon kupuje praktycznie co 3 lata więc chyba wybiorę 1+3T, nie widziałem jakiś recenzji które by na niego narzekały (oczywiście pewnie są też takie, które będą wmawiać że to /ciach/, ale nie widziałem 😛 ), a co do czystego androida... Są plusy są i minusy ale z osobistych doświadczeń (xperii z1- nigdy nie korzystałem z tych wszystkich bajerów: psp, jakieś filmy ze zdjęć, social media itp, wszystko praktycznie z czego korzystałem było ściągane ze sklepu play, no może bez aplikacji do aparatu, chociaż też miałem kilka). Może ktoś ma inne zdanie i jednak będzie wolał żeby wybrać jednak samsunga? Piszcie 😃
I takie głupie pytanie (sam nie wiem czy je zadawać xD), mam nadzieje że oneplus chociaż ma gorszy apart od s7 to będzie robił ładniejsze zdjęcia od mojej Z1'ki ? Pytanie jak najbardziej na serio 😃