Paweł_Sorek Witam potrzebuje pomocy co da sie zrobic z telefonem zmienilem DPI z 320 na 240 i po resecie telefon sie nie uruchamia zatrzymuje sie na napisie Galaxy J5
piskorfa @Paweł_Sorek Nie masz kopii pliku /system/build.prop? Z poziomu TWRP możesz plik ściągnąć na PC, zmienić linijkę zawierającą błędnę DPI i wrzucić plik na telefon Linijka do zmiany to: ro.sf.lcd_density
Fenek @Paweł_Sorek Raczej go nie uruchomisz bez wgrania podobnie softu. Z tego co się orientuję to musisz mieć roota żeby zmienić DPI. A teraz w jaki sposób zmieniłeś DPI?
Paweł_Sorek jakis program do tego zainstalowalem na xperi to dzialalo wiec sprawdzielm tu i kapa 🙁niestety nie mam kopi pliku
Fenek @Paweł_Sorek Wgraj rom z tego wątku: https://forum.android.com.pl/topic/?page=1&do=embed--601-sm-j500fn-galaxy-j5-j500fnxxu1bph1-xeo-polska-sierpie%C5%84-201/ Postaw telefon na nogi. Zrootuj telefon np. za pomocą CF Auto Root. Potem prześledź temat Xposed na telefon. On ma moduł który obsługujezmianę DPI.
Paweł_Sorek jestem w trakcie wgrywania softu od nowa szkoda ttylko ze wszytko strace co mialem w telefonie, jesli chodzi o DPI to juz tego nie dotykam 😃
Spartan500 @Paweł_Sorek Czekaj, wystarczy, że wgrasz to samo oprogramowanie co masz aktualnie na telefonie to nie stracisz żadnych danych 🙂
Spartan500 @Paweł_Sorek No niestety, po wgraniu tego samego oprogramowania nie traci się danych 🙁przykro mi 🙁Przynajmniej teraz będziesz wiedział 🙂
Paweł_Sorek jak zrobic kopie systemu z wszytkim co mam teraz zainstalowane, by wrazie czego dalo sie tylko podmienic