21nikooo21 Czy zdażył się komuś samoczynny reset mate 9? W nocy kiedy był pod ładowarką prawdopodobnie nastąpił reset. Ponieważ kiedy odłączyłem go od ładowarki musiałem wpisać pin. Drugi raz reset nastąpił kiedy miałem go w kieszeni ale to być może moja wina, mogłem przez przypadek wcisnąć klawisz wyłączania przez ponad 10 sekund..
mirku W Samsungu była taka opcja żeby z automatu restartowal się o określonej porze. Nie chcę cię w blad wprowadzac ale tutaj chyba też taka opcja jest. Może podczas sprawdzania ustawień taką opcję sobie zalaczyles?
seb84 W Mate 9 również jest taka opcja ale domyślnie jest wyłączona. Miałem to samo ale tylko 1 raz i to tego samego dnia co go kupiłem. Nie wiem czym to było spowodowane ale już nigdy nie nastąpiło. Chwilowo uznałem, że pobrała się jakaś aktualizacja po której konieczny był restart.
21nikooo21 Też zdarzyło mi się to pierwszego albo drugiego dnia użytkowania. A gdzie znajduje się opcja automatycznego resetowania bo nie mogę znaleźć? Może rzeczywiście tam coś włączyłem 😛
21nikooo21 Dzięki seb84. Jednak tam nie miałem nic włączonego. Mam nadzieję, że to tylko jednorazowy reset 😛
skus Telefon zrestetował mi się dzisiaj już dwa razy samoistnie. Ktoś miał podobny problem?Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka
łysyxmv6 Telefon zrestetował mi się dzisiaj już dwa razy samoistnie. Ktoś miał podobny problem? Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Nie jesteś sam, miałem już tak kilka razy. Ostatni raz wczoraj. Poszło z Mate 9
mobopx Może to jest przyczyną: Cytuj Na konferencji, podczas której Mate 9 został zaprezentowany, powiedziane zostało wprost, że urządzenie oddawane jest w nasze ręce z oprogramowaniem, które może zawierać błędy. Co więcej, przedstawiciele Huawei zapewniali, że jeszcze przed rynkowym debiutem wydana zostanie aktualizacja, która te błędy naprawi. [...]
skus Numer kompilacji MHA-L29C432B126 chyba najnowsza bo nie znajduje żadnych aktualizacji. Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka
łysyxmv6 Spoiler @masi0 Zobacz sam Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Ale resety zdarzały się jużwcześniej już na początku.
masi0 @łysyxmv6 - to rownie dobrze moze byc trefna karta SD lub apka ktora jest przeniesiona na SD i dziala w tle
łysyxmv6 @ra9om1ak Tak, jest. Ale to chyba zdrowy objaw 🙂 dodana zawartość masi0 @łysyxmv6 - to rownie dobrze moze byc trefna karta SD lub apka ktora jest przeniesiona na SD i dziala w tle Nie używam SD 🙂 Telefon kupiłem bo potrzebowałem dual sim i tak go używam 🙂