michallo12345 Witam, Mam problem z moim telefonem Huawei p9 lite, mianowicie mam go od niedawna i przeprowadzając pierwszą konfigurację ustawiłem kod pin wraz z odciskiem palca. Używałem tylko odcisku palca i dopiero teraz chciałem użyć kodu pin i wychodzi na to, że go zapomniałem... Jest coś, aby go nie formatować ? Kiedyś była możliwość odzyskania kodu przez google. Mam połączony telefon ze wszystkimi usługami, mogę odblokować telefon za pomocą palca. Co mam robić ? Pomóżcie. Z góry dzięki za pomoc !
Natan https://forum.android.com.pl/topic/?page=4&do=embed&comment=4957139&embedComment=4957139&embedDo=findComment#comment--jak-usun%C4%85%C4%87-has%C5%82o-blokady-ekran/
Negative @michallo12345 Mnie się wydaje, że bez formatu się nie obejdzie. Ale nie jestem pewien. Nie myśl sobie jakoś źle, czy coś, ale jak można zapomnieć 4 cyfry? 🙂Spróbuj sobie przypomnieć. Przecież na pewno nie wpisywałeś liczb, które są Ci całkowicie obce. @Natan Coś jest nie tak z Twoim postem. 😉
Patrycja_Kowalska Witam. Niestety zapomniałam hasła do telefonu, jedyny sposób odblokowania to odcisk. Telefon jest pod kontem google ( mam dane zapisane itd ) Jest jakiś sposób, żeby usunąć hasło ? ( Kod PIN ) Nawet jeżeli wymaga to usunięcia części danych. Zależy mi na tym, żeby poprostu móc zrobić sobie nowe hasło bo móc "bezpiecznie" korzystać z telefonu. Wiadomo, jeżeli się wyłączy potrzebuję tego kodu. W ustawieniach widziałam coś z usuwaniem danych a wraz z nimi hasła i odcisku ale boje się, czy to napewno zadziała. W razie czego czy można także pomoc sobie jakoś tym kontem google ? Będę bardzo wdzięczna za pomoc 🙂 TELEFON HUAWEIP9LITE