kollron Witam Dziś dopadł mnie dziwny problem z moim samsungiem note 5 wersja usa z t-mobile N9200T. Zaczęło się od tego ze próbuje odblokować tel odciskiem palaca nie działa wiec wpisuje kod telefon się odblokował lecz ekran cały czas migał tak jak by ikony się odświeżały pasek górny jak rozwinąłem nie migał postanowiłem sprawdzić licznik Knox wszedłem w tryb download licznik na zero lecz okazało się ze nie mogę wyjść z tego trybu długotrwałe wciskanie przycisku ON/OF nie pomagało ani nic innego po 2h telefon się wyłączył bo się rozładował podładowałem go włączam to samo.Postanowiłem zrobić rebot system w recovery tak też zrobiłem lecz podczas procesu wyskoczył błąd treści: E:failed to mount/preload (No such file or directory) ale proces się skończył uruchomiłem tel od nowa odpalił w opcjach konfiguracji ekran był ok lecz zapomniałem hasło Gmail poprzednie i zmieniłem je lecz teraz przy próbie logowania występuje info please sign in using one of the owners accounts for this device i nie mogę się zalogować do tel aby stwierdzić czy tel jest sprawny.Ktoś spotkał się z podobnym problemem?
kollron Udało mi się odblokować urządzenie pracuje normalnie ale zastanawia mnie fakt czemu tak się stało z tym miganiem ekranu i dlaczego wyskoczył mi ten błąd podczas recovery jakieś pomysły . Telefon odblokowałem dzięki tutorialowi z tego tematu https://forum.android.com.pl/topic/?page=2&do=embed--spos%C3%B3b-na-blokad%C4%99-telefonu-bypass-google-accoun/
Brayyan @kollron jakbyś mógł, to zamieść post informujący w jaki sposób uzyskałeś rozwiązanie problemu, tak aby pozostali użytkownicy też mogli skorzystać