Kolega chce wymienić iPhone 5s czy warto wymienić na Honora 8/huawei Nova? (W grę wchodzą tylko telefony z RTV euro AGD)
Głównie zależy mu na:
-wydajność gry i ogólna
-czytnik linii papilarnych
- bateria
-ekran
- wsparcie
Edit.W grę jeszcze wchodzi Huawei Nova który jest o jakieś 500 zł tańszy od Honora 8. I czy różnice są zauważalne?
Ja porównywałem swojego honora z iphonem 6i moim zdaniem zjada go na śniadanie, więc odpowiedź jest raczej prosta - warto🙂
Co do novy jest o wiele słabsza od honora.
@up. Powiedz mi jak długo go zjadal bo ja w domu mam s7, iPhone 6 i właśnie od tygodnia honora dla syna. Nie bardzo widzę jak miał by go ugryźć honor. Szybkość? Wykonanie? A może zdjęcia. Na chwilę obecną wg mojej subiektywnej oceny. S7, iphone6 i honor zdecydowanie na końcu.
Jak dla mnie aparat lepszy, płynniej chodzi, aplikacje szybciej się odpalały, czytnik z tyłu jest lepszy i bardziej funkcjonalny, ma większy ekran to tak chyba z grubsza.
honor 8 to świetny telefon zaś iPhone 5s to raczej przeżytek, w zasadzie to nie ma się nad czym zastanawiać, największą porażką iPhone 5s jest jego wielkość a szczególnie za mały wyświetlacz który w dzisiejszych realiach jest zwyczajnie nieakceptowalny.
honor8 robi bdb zdjęcia, wykonanie na wysokim poziomie a i na pllynnosc
nie ma co narzekać.czytnik bajka, jeden z najlepszch na rynku
5s to taka zabaweczka do dzwoniania i jakis tam sms czasami.