jaroslaw5342 Witam Serdecznie. No cóż...Nie wytrzymałem i wróciłem do Note 5. Wersja Gold. Tak na marginesie. A do rzeczy... Czy Wam też czesto wywala aplikacje Galeria? Dzieje się tak gdy wchodzę w ustawienia lub historia. Czyściłem dane cache, nawet reset partycji w recowery...Nic nie pomaga. Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka
Artur35 A to normą nie jest. W dwóch egzemplarzach moich Note5, nigdy mi się to nie zdarzyło. Sprawdź w jakim formacie (prócz JPG) masz zapisane pliki zdjęciowe. Najprawdopodobniej masz co najmniej jeden zapisany w formacie z którym galeria sobie nie radzi.
jaroslaw5342 Szczerze to nic nadzwyczajnego nie mam w galerii. Wszystkie pliki są otwierane.... Problem się pojawia czasem przy uruchomieniu telefonu, wyskakuje komunikat o zamknięciu galerii lub jak napisałem wcześniej, gdy wchodzę w menu galerii i ustawienia lub do historii. Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka
jaroslaw5342 Problem rozwiązany. Pomogło wgranie czero plikowego romu na Rosję [emoji4]Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka