Mam 1300 zl na telefon. Zalezy mi na aparacie, dobrej baterii i na tym, zeby byl w miare wydajny. Co w tej cenie moge kupic? Fajnie jakby mial szybkie ladowanie.
Mozesz szukać Honora8 albo Huawei P9 tylko tu będą używki.
W h8 dodatkowo dualsim ,szklany design
p9 metal, tryb monochromatyczny w aparacie
Oba mają szybkie ladowanie. Oba są wydajne przy czym h8 ma 4gb ram vs 3 w p9
Odrzucilem g4 ze wzgledu na problemy, s6 -slaba bateria.
Nie wiem czy interesuja cie cuda jak mi5
Moge kupic za 1400 P9 w wersji 3 GB RAM. Czy bedzie to dobry zakup?
@Piotr_Kołakowski nowy?
4 miesieczny.... nie wiem czy brac czy lepiej kupic Honora 8 nowke...
@Piotr_Kołakowski oba są bardzo podobne wzgledem siebie
glowne roznice wymienilem wyzej. SAm mialbym problem w z wyborem.
jesli ni e miales wrekach to obejrzyj w markecie i podejmij decyzje
Jesli dostaniesz nowego h8 w cenie uzywanego p9 to moze
bedzie to lepszy wybor.
Ceny Honora zaczynaja sie od 1600 zl... za drogo... A P9 Lite albo Moto X Style ?
Moto to fajny telefon ale są bardzo duże problemy z wyświetlaczem (jest o tym watek) W Euro jest za 999 zł, jak trafisz sprawny to brać jak nic. Poszukaj trochę, da się znaleźć w dobrej cenie p9 i h8. Którego nie weźmiesz będziesz zadowolonyWysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Ale piszesz o zwykłym P9 3 GB RAM tak ? Nie o P9 Lite. Mam tak jak wczesniej napisalem mozliwosc zakupu P9 4 miesiecznej za 1400 zl.
O zwyklym. Ja dziś wystawiłem swój 2msc z dwoma etui za 1500 ale się rozmyśliłem 😉Jak w dobrym stanie to cena ok. Świetnie zrobiony, wydajny, dobry aparat. W podobnej cenie znajdziesz jeszcze S6. Za 1400 są nawet nowe. Słaba bateria ale dramat nie ma a reszta zupełnie okWysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Kurde wlasnie udalo mi sie kupic fajny aparat cyfrowy czy nawet jesli priorytetem nie jest juz aparat to czy nadal szukac P9 czy jest moze cos lepszego? Przepraszam za duza ilosc pytan ale nie chce wyrzucic kasy w bloto 🙂
Słuchaj, za te pieniądze możesz kupić naprawdę sporo fajnych telefonów:Z Samsunga S6 albo A5 2016Z Huawei P9 (uzywany) albo Nova (nowy), Xperia X, kilka Xiaomi (na tych sie nie znam) Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Honora 8 kupisz nawet za 1300 1400 zl na olx albo lekko uzywane albo nowki z przedluzenia umow sam takie widzialem na olx tylko szybko schodza. Mozesz tez poszukac lg g5 telefon bardzo wydajny ma snapa 810 4 gb ram swietny aparat. Wysłane z mojego ASUS_Z017D przy użyciu Tapatalka
Jest promocja na Motorola X Style za 999 zl czy warto kupic ten smartfon czy jest za slaby ?
Napisałem parę postów wyżej, że tak, fajny i dobry telefon ale ma wiele problemów z wyświetlaczem dlatego lepiej sprawdzić go na miejscu Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Ale nie ma juz niestety tej promocji za 999 zl. Sam chcialem kupic nawet zamowilem ale powiedzieli mi ze braklo i towaru i nie kupilemWysłane z mojego ASUS_Z017D przy użyciu Tapatalka
Z tego co wiem w Euro Agd jest promocja za 999 zl tylko nie bamboo tylko biała.
No wlasnie juz nie ma teraz jest po 1299 zl wiec taniej kupic w xkomWysłane z mojego ASUS_Z017D przy użyciu Tapatalka
Promocja skończyła się w niedzielę.Tapnięte z S7E.
Dzisiaj jadę po telefon. Mam odłożonego Moto X Style tylko czy ta bateria poważnie jest aż tak słaba? Czy telefon z takim konfigiem (6 rdzeniowy procek) przez rok będzie dobrze działać? Czy brać P9 Lite lub P8 ? Na aparacie w sumie już mi nie zależy, byle dobrze śmigał i żeby bateria dobrze trzymała.