ushi Nie wkurza Was to? Wszedzie ten Nougat tylko nie na Twoim telefonie? Mam już tego dość, po co mi to wszystko??!! A tak na poważnie to kiedy sie mogę spodziewać aktualizacji do Nougata dla mojego S7 XEO? Ktoś coś wie? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
dzidexx @ushi Nie możesz się doczekać? Jest kilka: https://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/development
ushi Sprzęt na gwarancji, więc w gre wchodzj tylko OTA.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
maxprzemo Wystarczy postraszyć utratą gwarancji i wszyscy jakoś wymiękają 🙂 A jak telefon upadnie i potrzaska się ekran? To nadal masz gwarancję? Co jest bardziej prawdopodobne ? Tak 99.99% do 0.01% że będzie to ekran a nie wgranie custom ROM 🙂Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka
ushi Udało mi się zrobić cegłę z note3 plus nie chcę nabijać flagi więc czekam na OTA.Nie jestem żółtodziobem w kwestii romów, swego czasu mój note3 nie miał tego samego romu dłużej niż tydzień bo mi się nudziło. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
kamcio100 Więc jaki problem dla Ciebie zrobi wgranie obecnego BTU z 7.0 ? Pobierasz, wgrywasz Odinem i masz po problemie..
Muszczu Notatka Moderatora Globalnego: Treść notatki: Panie i Panowie, zamykam ten wątek, ponieważ nie ma on racji bytu. Wszystko odnośnie wgrywania BTU 7.0 było powiedziane w innych wątkach, wystarczy poszukać, poczytać. Nie mamy szklanej kuli, która pokaże nam kiedy pojawi się 7.0 XEO. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. 🙂