jakub4prv Witam Planuję zmianę telefonu Nokii Lumii 610 po ponad trzech latach. Oczekuję od telefonu szybkości działania, nawigacji (ta w Nokii była znakomita) dobra jakość rozmów. Internet do poczty, banku przejrzenia wiadomość. Ma być bardzo dobra jakość wykonania i wytrzymałość na dość wysokim poziomie.Telefon ma wytrzymać około trzech lat. Spodobał mi się Zuk Z2 jednak boję się o jakość wykonania i wytrzymałość. Ostatnio wyszła na rynek chiński Nokia 6 i "lekko mówiąc zakochałem się" :). Wiele lat posiadałem tą markę.Bardzo mi się podoba. Raczej zakup w Chinach nie był by problemem. Teraz pytanie co wybrać. Zuk jest mocnieszy za to Nokia lepiej wygląda i lepiej wykonana. Co myślicie ?
Entercode Moto x style jesli nie przeszkadza ci slaba bateria. Jesli zalezy ci na aparacie baterii i wywietlaczu, designie to moge polecic a5 2016, bedziesz zadowolony. Mozesz poszukac tez honora8 z przedluzenia umowy lub huawei p9 ale tu raczej uzywka. oba maja bdb aparaty, zapewnią ci plynnosc, oba mają ciekawy design jeden szklo, drugi metal
jakub4prv Ten A5 2016 też bardzo mi się podoba. Wybierałbym pomiędzy A5 2016 a Nokią 6. A co sądzicie o tej nowej Nokii 6 ?
jakub4prv Będzie wiadomo pod koniec lutego, ale jeśli bym ją kupował to w Chinach. Na rynek chiński jest dostępna i można już ją kupić.
Wypcio Up poczytaj trochę Nokia 6 na początku lutego trafi na Polski rynek oficjalnie Wysłane z mojego LG-D405n przy użyciu Tapatalka
Entercode Ludzie chcą kupować telefony przeznaczony na chisnki rynek a potem placz ze mają problem z gwarancją jak telefon się zepsuje. Dwa, nokia dopiero wraca na rynek i ja bym poczekał na testy tyhc ich nowyxh sluchawek.