piterrrxd Mieliście kiedyklwiek problem z budzikiem? Od jakiegoś czasu alarm nie włącza się rano, takj jakby zegar nie mógł wybudzić telefonu z deep sleep. Dopiero jak odblokuję telefon alarm uruchamia się z opóźnieniem.
bergmen @piterrrxd coś może masz namotane z uprawnieniami. Nie miałem żadnych problemów z budzikiem w Redmi 3S.
piterrrxd @bergmen ja też nie - do ostatniego czasu :/ Przeszukałem już wszystkie opcje i dziś znowu nie zadzwonił. Chyba zostaje wgranie systemu na nowo.
bergmen @piterrrxd dzisiaj sobota... Może nie zadzwonił bo masz ustawione żeby budził od poniedziałku do piątku? Często się ktoś na to lub podobne rzeczy nadziewa 🙂
piterrrxd @bergmen budzik był na dziś ustawiony. Probpem jest tylko po bardzo długim czasie deep sleep. Jeżeli go ustawie np za godzine, to normalnie dzwoni.
bartos38 @piterrrxd daj aplikacji zegar działanie w tle bez ograniczeń i nadaj uprawnienia lokalizacji to będzie wybudzana co jakiś czas
piterrrxd Problem z budzikiem rozwiązany - winny był moduł XMIUI w ostatniej wersji 0.20. Wgrałem 0.18 i zadzwonił dziś normalnie 🙂