1313MZ Witam Od niedawna jestem, używam HTC ONE M8 corka zablokowala telefon urzadzenie rzada kodu PUK kontakt z BOK nie wskazany tel z poza granic Polski udalo mi sie odblokowac software niestety telefon dalej wola kod PUK by odblokowac ekran.prosze o jakies podpowiedzi.dziekuje
1313MZ Nie mam karty chce odblokowac tel by corka mogla kozystac z gier tylko i wylacznie na wifi bez mozliwosci kozystania z sieci mobilnych
kiler73 Zablokowała tel za pomocą wzoru? Napisz jeszcze raz co dokładnie zrobiła bo nie za bardzo rozumiem w czym mamy Ci pomóc.
1313MZ Witam ekran glowny napisane jest puk kod zablokowany skontaktuj sie z operatorem software jest odblokowany zrobiony dzieki fastbootowi ale dalej nie moge nic ruszyc nie posiadam karty sim do tego tel chce odblokowac ekran glowny by corce wgrac gry by uzywala telefon tylko i wylacznie na wifi bez mozliwosci kozystania z sieci mobilnych
1313MZ Nie karta sim nie jest w telefonie i nie posiadam karty sim pasujacej do tego telefonu po restarcie fabrycznym dalej ukazuje sie ekran... po przesunieciu paska odblokowania probuje odblokowac karte sim ktorej nie ma w slocie .kombinacja klawisza minus plus power i factory reset przywracaja tel do tego samego momentu i kolo sie zamyka Spoiler
kiler73 Tutaj masz co i jak https://forum.android.com.pl/topic/164062--odblokowanie-bootloadera-i-rootowanie-htc-one-m8?do=embe/ Bootloader masz odblokowany.Teraz musisz zainstalować customowe recovery TWRP. Potem zainstalować jakiś custom ROM.
1313MZ Nie moge zainstalowac twrp cannit load twrp utknilem w miejscu a o custom rom to wogole nie mam pojecia