Pawl90 Witam. Czy przycisk home i z tyłu szklo na aparat i lampę posiada jakas fabryczna folie? Znajomy z pracy odkleil z lampy od aparatu właśnie coś ala folię, mówił też że jest na przycisku home i aparacie. Nie próbowałem u siebie tego odklejać, bo wydaje mi się to dobrze przyklejone.
Spartan500 @Pawl90 U mnie jest folia na aparacie i lampie błyskowej, na home nie wiem, ale chyba nie.
dest na home nie było folii, fabrycznie była jedna wielka na cały przód pierwsze egz nie mialy folii na pulsometrze, ponoć późniejsze partie mają.... moj nie ma to nie potwierdzę na aparacie nie dawali i nie dają(jesli sie myle prosze poprawić) dodana zawartość Spartan500 U mnie jest folia na aparacie a jednak dają, oki nie wiedziałem;)
artsky Z tymi foliami to różnie zawsze bywało jak sobie przypominam kolejne ESKI, jedne miały, inne nie, być może zależy to od regionu... albo od... księgowych😉Ja na swoim S7 nie miałem (home i aparat).
dest @artsky a data produkcji, moj marzec, drugi s7e w rodzinie rownież marzec, oba bez folii, tylko fabryczna duża na ekranie moze to własnie data produkcji jest kluczem, pierwsze partie nie miały, późniejsze tak...
artsky @destU mnie znany nam program pokazuje koniec maja. Oczywiście te duże miałem. Dystrybucja UE.
19darkangel91 @SKORPION http://www.bynajmniej.net/ Zakup w październiku - folia na aparacie z wycięciem w środku, folia na pulsometr. U mnie folie odleciały szybciej niż myślałem 🙁 Przykre trochę. Czekam na szkło hartowana z ali na aparat i pulsometr. O ile na pulsometr raczej nie będzie problemu z działaniem, to odnośnie aparatu boję się załamań światła, ale póki nie spróbujemy to się nie dowiemy 😉
mateusz1807 @19darkangel91 Nie ma problemów ze szkłem na aparat. Wszystko działa jak należy. U mnie fabrycznie była tylko tak zabezpieczająca. Nie było żadnych dodatkowych na aparacie czy pulsometrze. Telefon kupowałem w przedsprzedaży.
19darkangel91 @mateusz1807 moje szkiełko które jest pękło i czekam na części w serwisie. Ale ja na to szkiełko założę jeszcze szkło hartowane z ali i chcę zobaczyć jak to będzie działać 😃
pavl0o Telefon z listopada i folia na aparacie i pulsometrze jest. Na aparacie słabo przyklejona, ale na pulsometrze praktycznie niewidoczna.
adaskokruszyna Telefon kupiony w listopadzie w Samsung Brand Store i folia na aparacie a na pulsometrze brak. Tydzień wcześniej kupiony inny s 7 edge w RTV EURO AGD i miał folie zarówno na aparacie jak i na pulsometrze.