Skocz do zawartości

Wykryliśmy, że używasz AdBlocka  :emo_im_sad:

Proszę, dodaj nas do wyjątków:) Wyświetlamy jedynie ładne, idealnie dopasowane reklamy - żadnych wyskakujących okienek czy wideo! Reklamy to jedyne źródło utrzymania naszej społeczności.

Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się jak to zrobić. Dziękujemy!

Dobrze znasz WordPressa? Czytaj więcej.. ×
adagio

[ROM][Official][lux] LineageOS 14.1 for Moto X Play

    Rekomendowane odpowiedzi

    @adagio

    Super. Odezwę się jak ogarnę i będziemy szukać gdzie leży problem jeśli chodzi o ten nieszczęsny "x" przy zasięgu sieci default_smile.png

     

    Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka

     

     

    dodana zawartość

    No dobra, zainstalowałem najnowszą wersję kernela. Nie chcę zapeszać ale "x" nie pokazuje się nawet na profilu oszczędnym. Telefon nie gubi również sieci gdy wyłączę ekran. Czas na test przyjdzie jutro jak telefon zostanie naładowany na full i będę kontrolował ten paskudny proces "system operacyjny android". Jeśli to rozwiązało właśnie moje problemy z motką to powinienem Cię ozłocić @adagio

     

    Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka

     

     

     

     

    dodana zawartość

    @adagio
    Jest o niebo lepiej. Bateria niestety sama z siebie nie trzyma tak jak powinna ale jeśli chodzi o moje problemy to ustały całkowicie. Telefon nie grzeje się, nie łapie "x" także dziękuję za pomoc ccce2fa0e698275f1b5e65f71ab13b47.jpg

    Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Witam

    Coś popsułem i po ostatniej aktualizacji LineageOS 14.1 nie widzę ekranu nadchodzącego połączenia. Dzwonek działa ale nic poza tym, bo nie mogę odebrać. Szukałem w ustawieniach, powiadomienia ale nic nie mogę znaleźć.

    Tel. przerobiony na dwa simy, Do tej pory działało bez problemu. Wcześniej tel nieco mulił więc postanowiłem go wyczyścić i zainstalowałem wszystko jeszcze raz, to znaczy LineageOS plus dualSIM. Myslałem że wszystko jest ok. aż do momentu gdy ktoś do mnie dzwonił.

     

    EDIT

    Zainstalowałem wszystko jeszcze raz i działa, ale jestem ciekaw co sie mogło zajączkować?

     

    Edytowane przez Sid Gotama

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    ×