Lama_Bojowa Witam. Jako że już pojawiło się kilka custom romów to mam do Was pytania: -Jaki macie lub polecacie system na OnePlus 3T? -Który działa najlepiej? -Czego brakuje względem OxygenOS 4.0.1 Pozdrawiam! 🙂
sledziu-power83 W romach opartych na lineage os 14.1 brakuje mi obsługi motywów i prawidłowej obsługi wifi wpa2 enterprise radius. Najbardziej przypadł mi do gustu Resurrection-Remix Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
ReaBooK CM13 od Sultana, superstabilny i szybki, 8h SOT przy przeglądaniu Internetu przy włączonym odtwarzaniu YouTube w tle. Polecam.
dawid10418 Jest opcja żeby działały ficzery z gravityboxa? Zegar na środku, wyświetlanie dnia tygodnia etc?
Lama_Bojowa @terragady Ja mam aktualnie FreedomOS i tak można zainstalować aplikacje te które się chcę tylko 🙂
terragady a masz dodatkowego kernela zainstalowalego? Bo cos widzialem ze Freedom ma problemy z security bo SELinux jest ustawiony domyslnie na permissive. Dodatkowo widzialem ze fingerprint wolniej dziala? Sa jeszcze jakies inne problemy? Co wywaliles podczas instalacji?
Lama_Bojowa @terragady Kernel mam taki jaki był. Czytnik linii papilarnych działa tak samo. Bateria się dobrze sprawuje. W sumie to wywaliłem wszystko co od Google i od Oneplus. Sam zainstalowałem ze sklepu najpotrzebniejsze rzeczy.