Dobra nie wiem jak to dobrze opisać , po podłączeniu do PC niby jest ok, pokazuje tab i jego pamięć oraz kartę pamięci ....ale już przy próbie jego sflashowania nie ma żadnych efektów, od razu powiem że mam Windę 10 więc problem był z zainstalowaniem sterowników, wrzucałem je po uruchomieniu systemu bez zgodności sterowników tak by ich nie wywalało jednakże bez efektu ...dalej widniej błąd że niby ok ale nie można uruchomić urządzenia....Przy próbie użycia Flash toola nic się kompletnie nie dzieje ...nie wiem gdzie jest wina....podczas użycia minimal adb w czasie kiedy urządzenie jest wyłączone, wykrywa je jako Recovery i pokazuje numer seryjny urządzenia ...próbuję od kilku dni wgrać mu andka 5 tak by móc na nim przez Twrp wrzucić CM-a ...obecnie tablet ma recovery TWRP...myślę też by wrzucić stock recovery i wtedy poprze OTA go uaktualnić do 5 ...ale nigdzie nie mogę znaleźć recovery stockowego ...
Mądre głowy...pomocy...nie to że to jakieś pilne ...ale zawsze to będzie jakaś rozrywka...aaaaa Root jest ...Twrp jest
Pozdrawiam
The Best Tester